SharpSpring

SharpSpring is één van de grootste aanbieders binnen marketing automation in Nederland. SharpSpring helpt marketeers meer leads te genereren, meer leads om te zetten in sales en de marketing-ROI te optimaliseren. Met SharpSpring krijg je inzicht in wat op je website gebeurt en de tools om daar slim op in te spelen. 

Ons bureau is officieel SharpSpring partner. Dit toont aan dat wij ervaren partner zijn op het gebied van het opzetten en inrichten van SharpSpring marketing automation software

SharpSpring is een gebruiksvriendelijk marketing automation pakket voor midden- en kleine bedrijven. Het pakket omvat niet alleen e-mail marketing functionaliteiten, maar ook dynamische formulieren, web bezoekers volgen met het oog op AVG, ingebouwd CRM systeem, social media integratie, call tracking en nog veel meer.

SharpSpring is door Emerce verkozen tot nummer 1 marketing automation software in Nederland.

Als SharpSpring partner ondersteunen wij onze klanten bij de technische implementatie, koppelingen en het optimaal kunnen werken met de software (sales afdeling en marketing afdeling).

Wat zijn de belangrijkste voordelen van SharpSpring?

Onze SharpSpring services

SharpSpring draagt bij aan de verdere groei en succes van jouw organisatie. Als alle functionaliteiten juist op elkaar zijn afgestemd fungeert deze all-in-one marketing automation tool als échte lead- en sales generator. Ontdek hoe wij jouw organisatie succesvol kunnen maken:

Strategie

We starten met het bepalen van de ideale klant en onderzoeken hoe deze klant bereikt en beïnvloed kan worden gedurende hun sales- oriëntatie proces naar jouw product, dienst of oplossing. Tijdens onze strategische sessies wordt deze input verzameld en ontwikkelen we een inbound marketing & sales strategie. Hier komt een content marketing blauwdruk uit voort voor de uiteindelijke inrichting van SharpSpring.

Onboarding

Binnen het onboardingstraject wordt SharpSpring technich geïmplementeerd zodat het zo snel mogelijk als marketing & sales instrument ingezet kan worden. Formulieren worden gekoppeld, e-mail templates worden gerealiseerd en de eerste e-mail funnels worden ingericht. Daarnaast brengen jouw marketing- en sales team zo snel mogelijk up-to-speed om dagdagelijks met SharpSpring te kunnen werken.

Training & support

Ons team staat dagelijks klaar bij technische en operationele marketing vragen over SharpSpring. Daarnaast geven we ook verschillende trainingen en workshops op het gebied van e-mail campagne ontwikkeling, bedenken van funnels, uitdenken van workflows en nog veel meer. Allemaal met als doel om zo snel mogelijk de software efficiënt in te zetten en zichtbaar resultaat te behalen binnen sales- & marketing.

"Verhoog de lead- en klantbetrokkenheid op alle niveaus met SharpSpring"

Starten met SharpSpring marketing automation software?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met SharpSpring?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het onboardingstraject.