Training

Het is een flinke uitdaging om van start te gaan met marketing automation platformen HubSpot of SharpSpring. Om het beste resultaat te bereiken, wil jij en jouw collega’s zoveel mogelijk weten over deze platformen. Wij geven verschillende trainingen om elk aspect van jouw marketing automation platform optimaal te benutten. Wij helpen jou graag om het maximale rendement eruit te halen.

Wij werken met een team van gecertificeerde SharpSpring en HubSpot experts, die veel kennis hebben opgebouwd in de B2B markt.

Met een training breng je jezelf en jouw team op het gewenste niveau van het marketing automation platform. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld om het maximale te halen uit jouw marketing automation tool. Ideaal om direct goed aan de slag te gaan of kennis bij te schaven.
Marketing automation vergroot de kans op sales door gepersonaliseerde content te genereren.Tijdens een van deze trainingen leer je alle stappen, van leadgeneratie , lead nurturing tot sales. De afdelingen marketing en sales zullen nauw met elkaar gaan samenwerken om effectiever te werken en de ROI te verhogen.

Welke trainingen geven wij?

Wij bieden verschillende trainingen aan om het maximale uit jouw marketing automation platform te halen. Wij geven een speciale SharpSpring en HubSpot training, een inbound marketing training en we maken regelmatig trainingen op maat op basis van de wensen van de klant.

SharpSpring
training

Alle facetten van het SharpSpring platform komen tijdens deze training aan bod. We staan uitgebreid stil bij de marketing, sales en crm omgeving binnen SharpSpring. Alle features met directe handvatten die jij kunt toepassen binnen jouw organisatie. Haal alles uit SharpSpring!

Hubspot
training

In deze training gaan we dieper in op HubSpot en maken wij een praktische vertaalslag die je direct kunt toepassen in jouw account. We zullen alle features en mogelijkheden bespreken op gebied van sales, marketing en crm. Haal het maximale uit HubSpot.

Inbound Marketing

Onze inbound marketing training helpt jou om zowel vanuit een theoretisch als een praktisch kader inbound marketing in te zetten. Tijdens deze training bouwen we jouw inbound marketing kennis uit, zodat je dit direct kan toepassen binnen jouw organisatie.

Training op maat

Liever een specifiek onderdeel behandelen zoals de marketing, sales of CRM omgeving binnen de software? Of een combinatie van verschillende onderdelen? Dat kan natuurlijk, dan maken wij onze trainingen op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften.

“Probeer eerst te begrijpen, dan pas begrepen te worden.”

Aan de slag met Marketing Automation?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met marketing automation?

Start dan met één van onze trainingen om een vliegende start te maken.