Support

Wij helpen onze klanten met uiteenlopende technische en operationele vraagstukken binnen SharpSpring en HubSpot. Ons bureau is agency partner van Sharpspring en HubSpot.

Wij staan dagelijks klaar voor onze klanten bij technische of operationele marketing vragen omtrent SharpSpring of Hubspot.

Afhankelijk van de klantvraag en ambities verlenen we uitgebreide service & support op het gebied van campagne strategie, campagne ontwikkeling, technisch support vragen en koppelingen.

Denk hier bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up, bedenken van marketing e-mail campagnes en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is, zodat klanten er zorgeloos mee kunnen werken.

Welke werkzaamheden vallen o.a. support?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Heb jij een operationeel of technisch vraagstuk over HubSpot, SharpSpring of een van de lopende marketing campagnes? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor jou oplossen!

“Alles is mogelijk met de juiste mensen om je heen.”

Marketing automation te complex?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met marketing automation?

Ga samenwerking met de specialisten van Qlikflow om maximale groei te realiseren.