Onboarding

Om een goede start te maken met het gebruik van HubSpot of SharpSpring helpen wij jou bij de onboarding van de gekozen marketing automation software.

Binnen het onboardingsproces wordt jouw volledige account ingericht, zodat het direct succesvol als marketing & sales instrument ingezet kan worden

Qlikflow is gespecialiseerd in het onboarden van organisaties die willen starten met HubSpot of SharpSpring marketing automation software. Gedurende een periode van één tot maximaal vier weken begeleiden wij jouw organisatie van A tot Z bij de volledige technische inrichting en koppeling van de software en het succesvol zelfstandig kunnen werken met de software.

Werkzaamheden onboardingstraject:

Marketing automation software

Qlikflow is partner van SharpSpring en HubSpot. Met deze certificeringen kunnen wij aantonen dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om SharpSpring en HubSpot zo optimaal mogelijk in te richten voor jouw organisatie.

Hubspot

Met HubSpot kan je kwalitatieve (potentiële) klanten genereren, beheren en onderhouden op een automatische manier. HubSpot is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en je ziet meteen wat wel en niet werkt. HubSpot, de uitvinder van Inbound Marketing, geeft je inzicht, genereert meer leads, geeft sales een boost en maakt je ROI beter zichtbaar.

Als HubSpot specialist helpen wij je graag om het maximale uit jouw marketing en sales te halen. 

Shapspring

SharpSpring helpt marketeers meer leads te genereren, meer leads om te zetten in sales en de marketing-ROI te optimaliseren. SharpSpring is een complete marketing automation tool waarmee je zowel het marketing- als het salesproces kan inrichten, opvolgen en analyseren.

Als gecertificeerd Sharpspring Partner hebben wij de expertise en kennis in huis om deze software succesvol te onboarden en het maximale eruit te halen.

“De meeste mensen besteden teveel tijd aan wat dringend is en te weinig tijd aan wat belangrijk is.”

Aan de slag met Marketing Automation?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met marketing automation?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het onboardingstraject.