LinkedIn Sales Automation

Jouw persoonlijke social selling strategie voor het aantrekken van nieuwe klanten. Dagelijks breiden we het netwerk uit met relevante profielen, gaan we de interactie aan door het tonen van interesse en bouwen we aan jouw online autoriteit door het delen van relevante content.

Wij helpen bedrijven met het leggen van waardevolle connecties. Zo zijn zij continu in contact met hun ideale doelgroep en bouwen zij een netwerk voor het leven.

Jouw persoonlijke netwerk vormt de basis voor de groei van jouw business. Vanuit jouw persoonlijke LinkedIn-profiel breiden we dagelijks jouw netwerk uit, tonen we oprechte interesse in nieuwe connecties & laten we jouw autoriteit groeien door het delen van relevante content.

Hierdoor sta jij dagelijks in contact met jouw doelgroep en creëer je waardevolle relaties. Dit kunnen we doen voor jou als individu, maar ook voor jouw volledige sales- of recruitmentafdeling.

Waar gaan we mee aan de slag?

De ultieme synergie

Het social sales plan biedt een concrete aanpak om jou continu in contact te brengen met jouw ideale prospects. Naast de enorme tijdsbesparing zorgt de combinatie van deze elementen voor een sterke synergie. Hierdoor sta jij dagelijks in contact met potentiële klanten.

1. Netwerk uitbreiden

Op basis van een zeer specifieke doelgroep breiden we jouw netwerk uit. Maandelijks worden er connectieverzoeken, zodat jij je omringt met de juiste personen. Hoeveel connectieverzoeken er verzonden worden, wordt in de strategie bepaald.

Een relevante doelgroep is de sleutel tot een succesvolle campagne. Om dit te realiseren maken wij gebruik van tooling of input uit LinkedIn-groepen, evenementen of interactie op specifieke posts. campagnes opgezet.

2. Interesse tonen

Nieuwe connecties moet je leren kennen. Zij zitten niet te wachten op een koude pitch. Onze tooling stuurt op het opbouwen van vertrouwen en vermijd altijd een geforceerd gevoel. We gaan de interactie aan door het stellen van een vraag uit interesse.

Reactie op jouw bericht? Dan kan je zelf het inhoudelijke gesprek aangaan. Wanneer een nieuwe connectie niet reageert dan volgen wíj deze op met twee opvolgende berichten.

3. Autoriteit opbouwen

Wij bouwen jouw autoriteit op door het wekelijks delen van relevante content. Hiervoor gebruiken wij recente onderzoeken of artikelen over tips, trends en interessante ontwikkelingen in de markt.

Daarnaast stimuleren wij het bereik van jouw bericht door geautomatiseerde like groepen. Wij kennen het algoritme van LinkedIn en die gaan wij inzetten om jouw bedrijf te laten groeien.

“Active participation on LinkedIn is the best way to say, ‘Look at me!’ without saying ‘Look at me!”

Aan de slag met LinkedIn Automation?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie met campagne flows voor LinkedIn Sales Automation. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met LinkedIn Sales automation?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.