E-mail campagnes & automation

Marketing automation succesvol van de grond krijgen vergt veel tijd en energie. Ons bureau verleent campagne advies en support werkzaamheden op het gebied van e-mail, chatbots, geautomatiseerde workflows, data en rapportages zodat het maximale uit de software gehaald kan worden.

Wij ontwikkelen waardevolle en kwalitatieve nieuwe campagnes en content die exact aansluit op de klantvragen in het aankoopproces

Alleen met de juiste inrichting en gebruik van de software kan succes geboekt worden. Op basis van de marketing automation strategie ondersteunt Qlikflow met het ontwikkelen van nieuwe campagnes, optimaliseren van klantdata, uitwerking van nieuwe landingspagina’s en workflows en het realiseren van nieuwe content. Denk hierbij ook aan fotografie, video en copy werkzaamheden voor uiteenlopende content formats (factsheets, whitepapers, infographics en meer).

Operationele werkzaamheden:

Voordelen van een partnership

Om marketing automation op de juiste manier in te zetten, gaan wij verder dan alleen de implementatie en support  van de software. Wij willen het verlengstuk zijn van jouw organisatie. We bedenken en ontwikkelen samen met jou de marketing campagnes en optimalisaties.

Verhoog relevantie

Door de klantdata weten we welke artikelen op je website door een potentiële klant wordt gelezen. Hier kunnen we slim om inspelen door het delen van de juiste informatie op het juiste moment dat aansluit bij jouw buyer persona.

Bespaar tijd & geld

Door de ontwikkeling van workflows, optimaliseren van klantdata en het verbeteren van de verschillende funnels en nurturing zal er veel tijd en geld bespaart worden dat voorheen handmatig gedaan werd.

Verhoog jouw ROI

Met de marketing automation software maak je ROI direct meetbaar. 76% van de bedrijven die marketing automation implementeren, behalen binnen het eerste jaar hun ROI. 44%  binnen slechts zes maanden.

Kennis van jouw branche

Wij werken met kenners van jouw branche; B2B-experts die begrijpen wat jullie doen. We blijven de markt volgen op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die jullie kunnen toepassen om uiteindelijk jouw bedrijf te laten groeien.

“Als iedereen samen vooruit gaat, dan komt het succes vanzelf.”

Ook starten met Marketing Automation voor jouw organisatie?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met marketing automation?

Ga samenwerking met de specialisten van Qlikflow om maximale groei te realiseren.