Over Qlikflow

Qlikflow is begonnen met het ondersteunen van B2B bedrijven met online vraagstukken in de breedste zin van het woord. We wilden echter meer waarde creëren voor onze klanten, waardoor er focus en specialisatie nodig is. Na enig onderzoek hebben wij hierdoor besloten we 2 jaar geleden om het roer om te gooien. Wij hebben van onze marketing automation diensten onze specialisatie en focus gemaakt.

Als gespecialiseerd bureau in Hubspot, SharpSpring en Klaviyo begeleiden en adviseren wij bedrijven met het behalen van hun marketing & sales doelstellingen met marketing automation.

Dit doen we met relevante, passende en creative inbound marketing strategieën. Naast advies en techniek begeleiden en trainen wij onze klanten om te kunnen werken met de gekozen marketing automation software. Ons gezamenlijke doel: maximale online groei met marketing automation. Van strategie tot planning en operationele begeleiding. Wij zijn er om je te helpen. 

Welke werkzaamheden vallen o.a. binnen een partnership met Qlikflow?

Ons team

Rico van Lent

Digital Marketing Consultant

Menno Schreven

Automation Specialist

Thom Alblas

Content Marketing Specialist

Certificeringen

Qlikflow heeft verschillende accreditaties. Zo zijn we Sharpspring Certified Partner, HubSpot Partner en Klaviyo Partner. Daarvoor moeten we jaarlijks verschillende officiële examens afleggen.

klaviyo-partner

“Als iedereen samen vooruit gaat, dan komt het succes vanzelf.”

Marketing automation te complex? Wij helpen je graag!

Marketing automation wordt vaak als complex ervaren. Juist daarom helpen wij jou met het inrichten en beheren van je marketing automation strategie. Om kennis te maken met Marketing automation starten we altijd met een pilot. Zo maken we het zo laagdrempelig mogelijk en kunnen we toch alle ins en outs laten zien. Lijkt je zo’n pilot wat? Laten we in gesprek gaan!

Wil je aan de slag met marketing automation?

Ga samenwerking met de specialisten van Qlikflow om maximale groei te realiseren.