Qlikflow RGB White Yellow@small

Excelleer jouw
e-commerce of B2C organisatie met onze bewezen aanpak.

Wij geloven in de strategie ‘start small, scale fast’. Dat wil zetten dat wij ongeacht de opdrachtgever altijd kleinschalig beginnen, experimenteren en leren voordat we opschalen en verder groeien.

1

extra long arrow down
aanpak goals goal

Bepalen e-commerce doelstellingen en strategie

De eerste stap is om samen de e-commerce doelstellingen en ambities in kaart te brengen. Wanneer is jouw e-commerce organisatie succesvol? Vervolgens ontwikkelen we een data & contact strategie  die gaat helpen om gericht op jouw doelstellingen te sturen.

2

extra long arrow down
aanpak cloudsoftware email 2

Selecteren e-mail automation software

Ons bureau is gespecialiseerd partner van Klaviyo, en Brevo. Daarnaast heeft ons team ook kennis en ervaring met e-mail automation software zoals o.a. ActiveCampaign, SendGrid of Mailchimp. Afhankelijk van jouw e-commerce doelstellingen, beschikbaar budget,  doelgroep, wensen en eisen selecteren het pakket dat het beste past.

3

extra long arrow down
implementatie software

Implementatie e-mail automation software

Nu is het écht tijd om de gekozen e-mail zoals Klaviyo, Brevo of andere e-mail automation software te implementeren. We richten het account in, maken de connectie met de webshop en/of andere software, bouwen de e-mail template en richten de eerste campagne flows in.

Go live

extra long arrow down
training online course

Training en support

Wij hebben uitgebreide marketing support in de vorm van documentatie, handleidingen en een helpdesk (expert advies) die jou en jouw marketing team helpt om optimaal te kunnen werken met het gekozen e-mail automation pakket.

implementatie lightbulb

Optimalisatie en verder uitbouwen

Ons team helpt opdrachtgevers na de implementatie en eerste e-mail flows om de e-mail automation software verder uit te bouwen en er nog meer uit te halen!

Klaar om jouw e-commerce of B2C organisatie te automatiseren?

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign