IT & Software

Werf en behoud nieuwe klanten met marketing automation

Hoe wij IT & software bedrijven helpen in het voorzien van de klantbehoeften.

De IT & Software branche is continu in beweging door nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Hierdoor zijn bedrijven binnen deze branche enorm gefocust op het werven van nieuwe klanten. Door marketing automation effectief in te zetten zorg je ervoor dat je deze klanten ook behoudt en op een duurzame manier jouw bedrijfsgroei realiseert.

Eén, of misschien wel, het belangrijkste is dat jouw potentiële klant de waarde gaat inzien van jouw product of dienst. In de IT en softwarebranche willen gebruikers snel antwoorden die ze zelf kunnen uitzoeken. Marketing automation stelt gebruikers in staat om die antwoorden op een contextuele en tijdige manier te krijgen. Hierin stellen wij jouw dienstenaanbod central en helpen we je te voorzien in de behoeften van de klant. Door marketing automation juist in te zetten, bieden we consistente gepersonaliseerde ervaringen voor alle gebruikers, op een kostenefficiënte manier.

Benieuwd hoe marketing automation IT en software bedrijven helpt?

Creëren van zinvolle content

Sneller van lead naar sales

Inzicht in de belangrijkste statistieken

Snelle follow-up en lead nurturing na een demo

Koppeling met honderden integraties

Realiseren van een sterke organische groei

Laat jouw IT organisatie verder groeien met marketing & sales automation software.

Aan de slag met Marketing Automation binnen de IT & Software sector?

Ons team aan specialisten helpt jouw organisatie met de ontwikkeling van de juiste strategie, (technische) implementatie van SharpSpring of HubSpot, onboarding van de software, campagne ontwikkeling en support. Meer weten? Boek direct een demo met Rico.

Wil je aan de slag met marketing automation?

Ga het gesprek aan met één van onze consultants om een vliegende start te maken.