E-commerce

Laat jouw e-commerce organisatie groeien met de oplossingen van e-commerce automation.

Automatiseer de groei van jouw e-commerce organisatie met Klaviyo of Sendinblue

Simpel gezegd, als je wilt dat jouw e-commerce organisatie groeit, moet je bouwen aan lange termijn klantrelaties ofwel CLV (Customer Lifetime Value). Om dit te bereiken heb je de tooling nodig, een goed doordachte e-commerce strategie en de juiste expertise. Sinds 2019 begeleiden wij e-commerce opdrachtgevers met als doel: een optimale klantervaring via e-mail en SMS voor meer klant betrokkenheid en transacties (omzet).

E-commerce uitdagingen

Nieuwe klanten kloppen bij ons aan met de volgende vraagstukken:

"Hoe creëer ik meer directe omzet?"

Ons team heeft uitgebreide kennis en ervaring met e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden die werken en leiden tot een hogere Customer Lifetime Value en meer directe omzet via e-mail en SMS.

"Waar begin ik als webshop eigenaar?"

Wij beginnen altijd samen met gedegen strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent. Vervolgens bepalen we stap voor stap de acties die moeten worden uitgevoerd om daar te komen.

"Welke tool is geschikt voor mijn webshop?"

Er zijn veel systemen in de markt. Wij hebben ons gespecialiseerd in Klaviyo en Sendinblue (certified partner). Beiden e-mail / sms automation pakketten zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Starten met e-mail / SMS automation voor jouw webshop?

Ons team aan specialisten helpt jou graag verder. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan dan een kennismakingsgesprek in met Rico.

Wil je aan de slag met e-commerce automation?

Ga het gesprek aan met één van onze consultants om een vliegende start te maken.