Qlikflow RGB White Yellow@small

Marketing
Automation bureau

Ons marketing automation bureau is gespecialiseerd in het automatiseren van marketingprocessen voor e-commerce organisaties. Met onze kennis en ervaring helpen we jou bij het verhogen van jouw conversie en het verbeteren van jouw klantrelaties. Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing automation.

Wat is marketing automation precies?

Marketing automation is het proces waarbij software wordt gebruikt om marketingtaken te automatiseren en te verbeteren. Dit omvat bijvoorbeeld het automatisch versturen van e-mails, het bijhouden van leads en het analyseren van resultaten. Marketing automation maakt het mogelijk om marketinginspanningen effectiever en efficiënter te beheren. Hier hebben wij onze eigen aanpak voor.

Met marketing automation kun je jouw marketinginspanningen beter richten op de juiste doelgroepen. Hierdoor kun je hyperpersoonlijke e-mails maken met de juiste segmentaties van jouw database. Bovendien bespaar je veel tijd door het automatiseren van marketingprocessen, die besteed kunnen worden aan andere belangrijke taken.

Wat zijn onze diensten?

Strategieontwikkeling & Implementatie

We werken samen met jou om jouw doelen, doelgroep en boodschap vast te stellen en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Vervolgens gaan wij de marketing automation software implementeren en het account volledig opzetten.

E-mailontwerp en -ontwikkeling

Onze ontwerpers creëren opvallende en effectieve e-mails die uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Door het toepassen van gerichte content en creatie scheelt dit niet alleen in tijd en geld, maar resulteert bovendien in een hogere ROI.

Campagnes & Support

Als marketing automation bureau voeren jouw campagnes uit. Heb jij een technisch of operationeel vraagstuk? Geen probleem, wij lossen dit voor je op. Denk bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is.

Trainingen

Met onze trainingen breng je jezelf en jouw team op het gewenste niveau van het e-commerce marketing automation platform. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld om het maximale te halen uit jouw marketing automation tool. Ideaal om direct goed aan de slag te gaan of kennis bij te schaven.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign