Qlikflow RGB White Yellow@small

Klaviyo white label
partner samenwerking

Wij bieden onze Klaviyo diensten ook white label aan voor onze partners. Zo worden wij een verlengstuk van jouw organisatie en kun jij jouw eigen marge berekenen op de verkochte uren.

Klaviyo partner samenwerking

Het Klaviyo e-mail- en sms pakket kan via onze white label samenwerking worden aangeboden bij jouw klanten. Of je nu jouw diensten wilt uitbreiden met marketing automation of werk wilt uitbesteden, jij bepaalt zelf de marge op jouw uren. Wij bieden verschillende Klaviyo pakketten aan. Per Klaviyo pakket maken wij inzichtelijk wat de normale klant investering (gemiddeld) zou zijn ten opzichte van het gekozen white label pakket. Er kan ook altijd voor maatwerk worden gekozen!

Voordelen white label samenwerking:

Klaviyo e-mail automation pakketten

Basis e-mail pakket

Het basis pakket is ideaal voor klanten die helemaal nieuw zijn binnen e-mail marketing automation en de basis op orde willen krijgen.

Advanced e-mail pakket

Het advanced pakket is bedoeld voor klanten die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van extra e-mail automation tactieken en functionaliteiten en willen werken met segmenten om de groei van hun bedrijf te versnellen.

Professional e-mail pakket

Het professional pakket is bedoeld voor klanten met een groot klantenbestand die al succes hebben met e-mail automation op een ander platform, maar geïnteresseerd zijn om over te stappen naar Klaviyo om nog meer uit e-mail en SMS marketing te halen met nieuwe functionaliteiten en attributie mogelijkheden. Ze willen de e-mail automation strategie, uitvoering, planning en rapportage zo veel mogelijk uitbesteden.

Ja, ik wil partner worden!

Al onze diensten op een rij

Implementatie

Starten met automation

Via ons onboarding pakket helpt ons team jou en jouw team snel te starten met geautomatiseerde e-commerce campagnes.

Content & creatie

Meer conversies vangen

Campagnes met een overtuigend en sterk verhaal, zijn de campagnes die winnen. Het levert meer interactie op en ze vangen meer klikken en conversies.

Support

We helpen je graag verder

Wij hebben uitgebreide marketing support in de vorm van documentatie, handleidingen en een helpdesk (expert advies en support).

Training

Altijd blijven leren

Wij bieden hands-on trainingen aan zodat jouw team snel aan de slag kan met de gekozen e-mail software.