Qlikflow RGB White Yellow@small

Klaviyo Specialist

Bent u op zoek naar een manier om het maximale uit Klaviyo te halen voor uw bedrijf? Qlikflow staat voor je klaar om je te helpen het volledige potentieel van dit geavanceerde e-mailmarketingautomatiseringsplatform te benutten. Als gecertificeerd Klaviyo expert hebben wij de kennis en expertise in huis om uw e-mailmarketing campagnes naar ongekende hoogten te tillen.

Waarom kiezen voor Qlikflow als Klaviyo Specialist?

Bij Qlikflow begrijpen we het belang van gepersonaliseerde en gerichte e-mailmarketing. Ons team van ervaren professionals heeft uitgebreide ervaring met Klaviyo en we zijn toegewijd om bedrijven zoals die van jou te helpen hun e-mailmarketing succes te vergroten.

Met onze expertise kun je de krachtige functies van Klaviyo gebruiken om dynamische e-mailcampagnes op maat van jouw doelgroep te maken.

Als Klaviyo Specialist is personalisatie en maatwerk essentieel. We duiken diep in de behoeften van jouw bedrijf en klanten om zo de meest effectieve Klaviyo campagnes te ontwerpen. Geautomatiseerde workflows, gesegmenteerde e-mails, we hebben het allemaal in de vingers. We kunnen je helpen om de kloof tussen jouw merk en je klanten te verkleinen

Met gedetailleerde rapportages laten we zien wat het effect van onze inspanningen is. Zo kun je op elk moment zien hoe je investering in onze Klaviyo-diensten bijdraagt aan je bedrijfsgroei.

Alles draait om maatwerk

Wat zijn onze diensten?

Strategieontwikkeling & Implementatie

We werken samen met jou om jouw doelen, doelgroep en boodschap vast te stellen en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Vervolgens gaan wij de marketing automation software implementeren en het account volledig opzetten.

E-mailontwerp en -ontwikkeling

Onze ontwerpers creëren opvallende en effectieve e-mails die uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Door het toepassen van gerichte content en creatie scheelt dit niet alleen in tijd en geld, maar resulteert bovendien in een hogere ROI.

Campagnes & Support

We voeren jouw campagnes uit. Heb jij een technisch of operationeel vraagstuk waar je zelf niet aan uit komt? Geen probleem, wij lossen dit voor je op. Denk hier bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is.

Trainingen

Met onze trainingen breng je jezelf en jouw team op het gewenste niveau van het e-commerce marketing automation platform. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld om het maximale te halen uit jouw marketing automation tool. Ideaal om direct goed aan de slag te gaan of kennis bij te schaven.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign