Qlikflow RGB White Yellow@small

Klaviyo Partner

Wil je jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Qlikflow aan het juiste adres! Als gecertificeerde Klaviyo Partner hebben we de vaardigheden en ervaring om jouw e-mailmarketing strategie te optimaliseren.

Boost jouw e-commerce business met Klaviyo

Klaviyo is een krachtige tool die jouw e-mailmarketing kan transformeren. Hoe? Door de diepgaande analyse en personalisatie mogelijkheden die het biedt. Dit stelt ons in staat om unieke en gepersonaliseerde e-mails voor jouw klanten te maken, waardoor de betrokkenheid en uiteindelijk de conversie wordt verhoogd.

Maar dat is niet alles, we maken ook gebruik van de krachtige automatiseringsfuncties van Klaviyo om jouw marketingproces te stroomlijnen en efficiënter te maken.

Als officiële Klaviyo Partner, brengt Qlikflow jou het beste van Klaviyo. We zorgen ervoor dat je toegang hebt tot alle tools en technieken die je nodig hebt om je e-commerce bedrijf te laten groeien. We zijn er om je te begeleiden, van het opzetten van je account tot het creëren van krachtige campagnes. 

We bieden ook grondige analyse en rapportage om de prestaties van jouw campagnes te meten. Zo weet je altijd hoe jouw marketinginspanningen presteren en waar er ruimte is voor verbetering.

We zijn meer dan alleen een Klaviyo Partner. We zijn jouw partner. We werken nauw samen om je doelen te begrijpen en te bereiken. Met Qlikflow en Klaviyo, zie je een echte verandering in je bedrijf.

Schaalbare oplossingen en de kracht van partnerschap

Wat zijn onze diensten?

Strategieontwikkeling & Implementatie

We werken samen met jou om jouw doelen, doelgroep en boodschap vast te stellen en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Vervolgens gaan wij de marketing automation software implementeren en het account volledig opzetten.

E-mailontwerp en -ontwikkeling

Onze ontwerpers creëren opvallende en effectieve e-mails die uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Door het toepassen van gerichte content en creatie scheelt dit niet alleen in tijd en geld, maar resulteert bovendien in een hogere ROI.

Campagnes & Support

We voeren jouw campagnes uit. Heb jij een technisch of operationeel vraagstuk waar je zelf niet aan uit komt? Geen probleem, wij lossen dit voor je op. Denk hier bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is.

Trainingen

Met onze trainingen breng je jezelf en jouw team op het gewenste niveau van het e-commerce marketing automation platform. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld om het maximale te halen uit jouw marketing automation tool. Ideaal om direct goed aan de slag te gaan of kennis bij te schaven.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign