Qlikflow RGB White Yellow@small

Mailchimp
E-mail marketing automation voor e-commerce

Ben je op zoek naar een technisch en strategische Mailchimp Partner die jouw e-commerce ambities kan realiseren? Wij zijn Qlikflow, wij helpen e-commerce opdrachtgevers bij het versterken en laten groeien van klantrelaties via Mailchimp.

Een vliegende start met Mailchimp

Mailchimp is meer dan alleen een e-mailmarketing platform. Het biedt een breed scala aan functionaliteiten die belangrijk zijn voor e-mail marketing & automation.

Mailchimp wordt meestal gebruikt door kleine- en middelgrote e-commerce opdrachtgevers die willen starten met e-mail marketing. Het is een interessant pakket door de lage licentiekosten en snelle onboarding proces. 

Met Mailchimp kun je marketing e-mails sturen naar je klanten, geautomatiseerde e-mail flows opbouwen, je e-mail contacten beheren en inzicht krijgen in de prestaties van je e-mail campagnes.

Heb je al een Mailchimp-account en wil je weten hoe je hier meer uit kunt halen? Vraag een vrijblijvende audit aan. Wil je beginnen met Mailchimp? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn jouw e-commerce uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Met onze e-commerce tactieken, best practices en opgebouwde kennis en ervaring zien we al snel een stijging in klantwaarde en directe omzet via e-mail.

“Waar moet ik beginnen?”

We starten altijd met een grondige e-mailmarketingstrategie, waarin we duidelijk definiëren wat jouw e-commerce doelen zijn en wanneer je succesvol bent.

“Is Mailchimp geschikt voor mijn webshop?”

Naast Mailchimp zijn wij zijn gespecialiseerd in KlaviyoBrevo, ActiveCampaign . Alle software is geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce  platforms.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign