Qlikflow RGB White Yellow@small

Klaviyo
E-commerce automation platform

Klaviyo is een all-in-one e-commerce automation platform dat enorm populair is bij webshops en B2C. Het platform helpt jouw organisatie de volgende stap te zetten binnen e-mail & sms automation voor meer omzet en een hogere klant loyaliteit.

Een vliegende start met 
Klaviyo

Gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten, automatisch verzonden op basis van hoe klanten omgaan met jouw merk. Klaviyo brengt het allemaal samen. Klaviyo is een automation platform ontwikkeld voor e-commerce organisaties. Het biedt een complete suite aan tools voor het automatiseren van e-mailmarketing en het verbeteren van de klantrelaties. 

Met Klaviyo kun je geavanceerde e-mailcampagnes creëren die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van jouw klanten. Bovendien integreert Klaviyo naadloos met jouw webshop en andere bedrijfsapplicaties.

Ontdek ons partner profiel bij Klaviyo

Ga vandaag nog aan de slag met Klaviyo voor jouw e-commerce of B2C organisatie. Maak direct een account aan. 

Wat zijn jouw e-commerce uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen e-mail marketing strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Is Klaviyo geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn gespecialiseerd in Klaviyo en Sendinblue (certified partner). Beide zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo (Sendinblue)

De Bomenshop

Huis & Tuin /
Klaviyo

Rietpolis

Verzekeringen /
Klaviyo

Abloom Skincare

Health & Beauty /
Klaviyo