Qlikflow RGB White Yellow@small

Maak meer e-commerce impact met Klaviyo

Klaviyo is een all-in-one e-commerce automation platform dat wereldwijd het meest gebruikt wordt door kleine en grote e-commerce spelers. Het platform helpt jouw e-commerce organisatie de volgende stap te zetten op het gebied van 1st party data, loyale klanten interacties en meer omzet (ROI). 

Creëer meer loyale klanten en genereer meer omzet uit e-mail met Klaviyo

Geautomatiseerde e-mails die worden verzonden op basis van klantdata. Het is mogelijk met Klaviyo. Klaviyo is een e-commerce e-mail automation platform voor e-commerce organisaties.

Klaviyo heeft alle functionaliteiten die nodig zijn voor het automatiseren van e-mailmarketing en het verbeteren en versterken van jouw klantrelaties. Daarnaast is Klaviyo moeiteloos te intergeren met jouw e-commerce platform.

Ontdek ons partner profiel bij Klaviyo

Heeft jouw organisatie al een Klaviyo-account en vraag je je af hoe je er meer uit kunt halen? Vraag dan een vrijblijvend een Klaviyo audit aan. Wil je beginnen met Klaviyo? Neem dan contact met ons op!

Wat zijn jouw e-commerce uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet uit e-mail?”

Met onze e-commerce tactieken, best practices en opgebouwde kennis en ervaring zien we al snel een stijging in klantwaarde en directe omzet via e-mail.

“Waar moet ik beginnen?”

We starten altijd met een grondige e-mailmarketingstrategie, waarin we duidelijk definiëren wat jouw e-commerce doelen zijn en wanneer je succesvol bent.

“Is Klaviyo geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn e-mail partner van de software Klaviyo en Brevo. Beide tools zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software platforms.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign