Qlikflow RGB White Yellow@small

Constant Contact
e-mail marketing & automation

Constant Contact is een all-in-one marketing & sales automation platform voor B2C en B2B. De software helpt marketeers en sales afdelingen om meer nieuwe kwalitatieve leads te genereren, maar ook bestaande klanten verder uit te bouwen via e-mail automation. Met Constant Contact krijg je zicht binnen het volledige marketing & sales proces van jouw organisatie.

Boost jouw business met 
Constant Contact

ConstantContact is erg gebruiksvriendelijk. Het geeft inzicht in de verschillende stappen van de buyer journey, waardoor jij als B2B of B2C organisatie slim kan inspelen op prospects, leads en klanten. 

Constant Contact draagt bij aan de verdere groei van jouw organisatie. Als alle functionaliteiten exact op elkaar afgestemd zijn dan wordt deze all-in-one marketing automation tool een succesvolle marketing en sales machine.

Ons bureau is agency partner van Constant Contact. Wij hebben veel ervaring bij het implementeren van deze  marketing & sales automation software.

Ontdek ons partner profiel bij Constant Contact

Wat zijn jouw organisatie uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Met onze e-mail marketing tactieken, best practices en opgebouwde kennis en ervaring zien we al snel een stijging in klantwaarde en directe omzet via e-mail.

“Waar moet ik beginnen?”

We starten altijd met een grondige e-mailmarketingstrategie, waarin we duidelijk definiëren wat jouw e-commerce doelen zijn en wanneer je succesvol bent.

“Is ConstantContact geschikt voor mij?”

ConstantContact is uitermate geschikt voor kleine en grotere MKB(+) organisaties om laagdrempelig te starten met e-mail marketing automation.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign