Qlikflow RGB White Yellow@small

SharpSpring / ConstantContact
Marketing automation & CRM platform

ConstantContact / SharpSpring is een all-in-one marketing & sales automation platform voor B2C en B2B. De software helpt marketeers en sales afdelingen om meer nieuwe kwalitatieve leads te genereren, maar ook bestaande klanten verder uit te bouwen via e-mail automation. Met ConstantContact / SharpSpring krijg je zicht binnen het volledige marketing & sales proces van jouw organisatie.

Boost jouw business met 
ConstantContact / SharpSpring

ConstantContact / SharpSpring is erg gebruiksvriendelijk. Het geeft inzicht in de verschillende stappen van de buyer journey, waardoor jij als B2B of B2C organisatie slim kan inspelen op prospects, leads en klanten. 

ConstantContact / Sharpspring draagt bij aan de verdere groei van jouw organisatie. Als alle functionaliteiten exact op elkaar afgestemd zijn dan wordt deze all-in-one marketing automation tool een succesvolle marketing en sales machine.

Ons bureau is agency partner van ConstantContact / Sharpspring. Wij hebben veel ervaring bij het implementeren van deze  marketing & sales automation software. Wij investeren voortdurend in uitbreiding van kennis op gebied van marketing automation strategieën.

Ontdek ons partner profiel bij SharpSpring

Wat zijn jouw organisatie uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen e-mail marketing strategie waarin we helder krijgen wat jouw  doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Is ConstantContact geschikt voor mij?”

ConstantContact / SharpSpring is uitermate geschikt voor MKB(+) organisaties om laagdrempelig te starten met e-mail marketing automation.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo (Sendinblue)

De Bomenshop

Huis & Tuin /
Klaviyo

Rietpolis

Verzekeringen /
Klaviyo

Abloom Skincare

Health & Beauty /
Klaviyo