Qlikflow RGB White Yellow@small

Brevo marketing platform voor klantrelatie

Brevo (voorheen Sendinblue) is een marketingplatform dat B2C-bedrijven en e-commerce organisaties in staat stelt klantrelaties op te bouwen door middel van e-mail, SMS, chat en nog veel meer. Ontdek alles over deze veelzijdige e-mailmarketingoplossing voor start-ups en kleinere organisaties.

In no-time starten met
e-mail campagnes

Brevo biedt een groot aantal functionaliteiten die je kunt gebruiken om jouw marketinginspanningen te verbeteren en zo jouw bedrijf te laten groeien. Of je nu een kleine onderneming of een groot bedrijf bent, brevo is dé oplossing voor jouw specifieke marketing en sales doelstellingen.

Wij zijn officieel partner van Brevo

Qlikflow-Brave-Agency-Pilot

Wat zijn jouw marketing uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Welke tool is geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn gespecialiseerd in Klaviyo en Brevo (certified partner). Beide zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign