Qlikflow RGB White Yellow@small

ActiveCampaign
E-mail marketing en automation platform

Ben je op zoek naar een Active Campaign partner die kan helpen om meer uit jouw Active Campaign account te halen? Of wil je starten met ActiveCampaign? Ons e-mail marketing team is gespecialiseerd in e-mail marketing en automation strategieën voor e-commerce opdrachtgevers binnen ActiveCampaign.

Een succesvolle e-mail contact strategie binnen ActiveCampaign

Als Active Campaign-partner hebben wij veel e-commerce opdrachtgevers ondersteund bij het opzetten en optimaliseren van hun e-mail marketingstrategieën. Of je nu een beginner bent of doorgewinterde gebruiker, dat maakt niet uit, wij hebben de inhoudelijke en technische expertise om jouw organisatie verder op weg te helpen.

Wil je starten met Active Campaign of wil je een vrijblijvende audit van jouw bestaande ActiveCampaign account? Neem contact met ons op!

Wat zijn jouw e-commerce uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Met onze e-commerce tactieken, best practices en opgebouwde kennis en ervaring zien we al snel een stijging in klantwaarde en directe omzet via e-mail.

“Waar moet ik beginnen?”

We starten altijd met een grondige e-mailmarketingstrategie, waarin we duidelijk definiëren wat jouw e-commerce doelen zijn en wanneer je succesvol bent.

“Is ActiveCampaign geschikt voor mijn webshop?”

ActiveCampaign kan naadloos geïntegreerd worden met de meest bekende e-commerce platformen zoals Shopify, WooCommerce of Magento.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign