Qlikflow RGB White Yellow@small

HubSpot
Marketing automation, Sales & CRM platform

HubSpot is een (cloud-based) software-platform dat organisaties helpt online te groeien door effectief te werken aan meer websitebezoekers, leads en customer service. Het platform heeft een breed scala aan functionaliteiten die op 3 afdelingen binnen jouw organisatie van toepassing zijn; marketing, sales en CRM.

Een vliegende start met 
HubSpot

De gedachten van HubSpot is dat deze drie afdelingen intensief gaan samen worden als een geoliede machine, die problemen voor de klant oplost. De software heeft een eigen CMS systeem, een Sales Hub (CRM en tools), Marketing Hub (marketing automation software).

Het is mogelijk om deze Hubs los aan te schaffen, echter is de software gebouwd dat deze systemen volledig geïntegreerd en op elkaar ingespeeld zijn voor optimale resultaten.

HubSpot draagt bij aan jouw succes en groei. Alle functionaliteiten moeten op elkaar worden afgestemd en dan wordt deze all-in-one marketing automation tool optimaal benut. Dit weten wij als HubSpot partner als geen ander.

hubspot-agency-partner

Wat zijn jouw e-commerce uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen e-mail marketing strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Is Klaviyo geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn gespecialiseerd in Klaviyo en Sendinblue (certified partner). Beide zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign