Qlikflow RGB White Yellow@small

E-mail
marketing bureau

Welkom bij Qlikflow, een email marketing bureau gericht op e-commerce organisaties! Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde marketeers die toegewijd zijn aan het helpen van bedrijven bij het bereiken van hun doelen door middel van email marketing.

Wat is email marketing precies?

Email marketing is een krachtige en kosteneffectieve manier om met jouw publiek in contact te blijven en hen op de hoogte te houden van jouw producten of diensten. Bij ons email marketing bureau geloven we in het creëren van op maat gemaakte strategieën die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

Onze missie is om jouw e-commerce organisatie te helpen groeien door middel van email marketing. Wij geloven in de kracht van email marketing en staan klaar om jou te helpen het meeste uit jouw email marketing te halen.

Wat zijn onze diensten?

Strategieontwikkeling & Implementatie

We werken samen met jou om jouw doelen, doelgroep en boodschap vast te stellen en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Vervolgens gaan wij de marketing automation software implementeren en het account volledig opzetten.

E-mailontwerp en -ontwikkeling

Onze ontwerpers creëren opvallende en effectieve e-mails die uw boodschap op de juiste manier overbrengen. Door het toepassen van gerichte content en creatie scheelt dit niet alleen in tijd en geld, maar resulteert bovendien in een hogere ROI.

Campagnes & Support

We voeren jouw campagnes uit. Heb jij een technisch of operationeel vraagstuk waar je zelf niet aan uit komt? Geen probleem, wij lossen dit voor je op. Denk hier bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is.

Trainingen

Met onze trainingen breng je jezelf en jouw team op het gewenste niveau van het e-commerce marketing automation platform. Wij hebben speciale trainingen ontwikkeld om het maximale te halen uit jouw marketing automation tool. Ideaal om direct goed aan de slag te gaan of kennis bij te schaven.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign