Qlikflow RGB White Yellow@small

Ontdek onze samenwerkingsmogelijkheden

Of je nu een e-commerce gigant bent of een opkomende e-commerce speler in de Nederlandse markt, wij staan klaar om jouw merk te laten groeien met e-mail. Met onze expertise in Klaviyo, Brevo, Mailchimp en ActiveCampaign, kunnen we de perfecte e-mail marketingstrategieën ontwikkelen die aansluiten bij jouw online doelstellingen.

E-commerce
samenwerkingen

Maar hoe kunnen we samenwerken? Nou, we hebben een aantal flexibele samenwerkingsmodellen die perfect afgestemd kunnen worden op jouw wensen: 

E-mail samenwerking op projectbasis

Structurele e-mail samenwerking

E-mail training, workshop of advies

Al onze diensten op een rij

Implementatie

Starten met automation

Ons e-mail marketing & automation onboarding proces helpt jou en jouw organisatie snel en laagdrempelig te starten met geautomatiseerde e-mail campagnes.

Content & creatie

Meer conversies vangen

E-mail e-commerce campagnes met een inspirerend, overtuigend en onderscheidend verhaal zorgen voor meer klant betrokkenheid en conversies.

Support

We helpen je graag verder

Wij hebben uitgebreide (technische) marketing support in de vorm van documentatie, handleidingen en een helpdesk (expert advies en support).

Training

Altijd blijven leren

Wij geven uitgebreide e-mail marketing trainingen en workshops zodat jij als marketeer of marketing team snel aan de slag kan met de gekozen e-mail software.