Qlikflow RGB White Yellow@small

Technische
Support

Afhankelijk van de klantvraag en ambities verlenen we uitgebreide service & support op het gebied van campagne strategie, campagne ontwikkeling, technisch support vragen en koppelingen.

Ons team is er om jou verder te helpen

Heb jij een technisch of operationeel vraagstuk waar je zelf niet aan uit komt? Geen probleem, wij lossen dit voor je op. Denk hier bijvoorbeeld aan CRM koppelingen, campagne set-up en inrichten van geautomatiseerde e-mail workflows. Ook zorgen ervoor dat de software altijd up and running is.

Wat zijn jouw uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Hoe kan ik mijn e-mails
personaliseren?”

Data is erg belangrijk bij deze uitdaging. Met data kun je veel personaliseren in de klantreis en klantervaring. Hierdoor voelt de ontvanger zich meer aangesproken.

“Hoe ga ik privacy
vriendelijk met data om?”

Met het ontwikkelen van formulieren en het verzenden van campagnes wordt er altijd rekening gehouden met de (double) opt-in die de gebruiker heeft opgegeven.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign