Qlikflow RGB White Yellow@small

Marketing Automation Software
implementatie

Via ons onboarding pakket helpt ons team met de implementatie van de gekozen marketing automation software om snel te kunnen starten met geautomatiseerde e-mail / SMS campagnes voor meer klantbetrokkenheid en groei.

Een vliegende start met 
jouw marketing automation software

Gaat jouw B2C / e-commerce organisatie starten met e-mail marketing automation? Dan kun je misschien wel wat ondersteuning gebruiken. Wij helpen bij het selecteren, implementeren en inrichten van het volledige e-mail marketing automation software pakket. 

Wat zijn jouw uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Welke tool is geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn gespecialiseerd in Klaviyo en Sendinblue (certified partner). Beide zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign