Qlikflow RGB White Yellow@small

Content & Creatie

Meer dan de helft van het succes van je campagne wordt bepaald door het creatieve aspect. Campagnes met een sterke strategie en overtuigende boodschap zijn de campagnes die de beste resultaten behalen. Maar hoe pak je dat nou slim aan?

Creatieve content die aansluit op jouw doelgroep

Wij ontwikkelen hoogwaardige content die wij zo effectief mogelijk inzetten in jouw e-mail- en sms marketing campagnes. Dat scheelt niet alleen in tijd en geld, maar resulteert bovendien in een hogere ROI.

Wat zijn jouw uitdagingen?

“Hoe creëer ik meer directe omzet?”

Onze e-commerce tactieken en geautomatiseerde campagne mogelijkheden leiden tot een hogere klantwaarde en meer directe omzet via e-mail en SMS.

“Waar moet ik
beginnen?”

Wij beginnen altijd samen met gedegen strategie waarin we helder krijgen wat jouw e-commerce doelstellingen zijn en wanneer jij succesvol bent.

“Welke tool is geschikt voor mijn webshop?”

Wij zijn gespecialiseerd in Klaviyo en Sendinblue (certified partner). Beide zijn uitermate geschikt om te integreren met de meest bekende e-commerce software aanbieders.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign