Qlikflow RGB White Yellow@small

E-Commerce marketing automation benchmark onderzoek 2023

Door deel te nemen aan het benchmark onderzoek krijg je inzicht in de adoptie en groei van e-commerce marketing automation binnen de Nederlandse markt. Bovendien krijg je inzicht in de manier waarop jouw concullega’s omgaan met innovaties en ontwikkelingen binnen de e-commerce automation markt.

Reden om deel te nemen
aan het onderzoek

E-commerce is een van de meest dynamische en snelst groeiende markten in de wereld. Als e-commerce organisatie betekent dit dat je continue in beweging moet zijn om relevant te zijn en te blijven in één van de meest concurrerende sectoren. Daarom is het uitermate belangrijk om jouw shoppers goed te begrijpen.

Qlikflow heeft een benchmark onderzoek ontwikkelt met vragen over de e-commerce marketing automation markt. Op basis van alle inzichten uit dit onderzoek bieden wij jou een persoonlijke benchmark rapportage die inzicht geeft in de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen binnen de e-commerce marketing automation markt.

Onderwerpen van het benchmark onderzoek:

Jouw persoonlijke benchmark rapport

Hoe gaat het in zijn werk?

Na deelname aan dit onderzoek ontvang je van ons een persoonlijk benchmark rapport met jouw resultaten afgezet tegen de markt. Op deze manier kun je jouw e-commerce organisatie eenvoudig vergelijken met andere (anonieme) deelnemers uit dezelfde sector.

Het benchmark rapport wordt door middel van een afspraak aan jou gepresenteerd. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 7-8 minuten. Met jouw antwoorden kunnen we het benchmark rapport samenstellen.

Ga samen aan de
slag
met Qlikflow

Wij hebben sinds 2017 al meer dan 50 e-commerce en B2C opdrachtgevers geholpen. Wij denken verder dan techniek en standaard methodes, en bieden advies en inrichting op maat. Zo ondersteunen wij jou ook bij het creëren van kwalitatieve content en het in kaart brengen van de klantreis.

qlikflow team 03 min

Bekijk een greep uit ons werk

Bekijk e-commerce opdrachtgevers die jou voor zijn gegaan.

RealSupps

Health & Beauty /
Klaviyo

Rabe Fashion

Fashion /
Brevo

De Bomenshop

Huis & Tuin /
ActiveCampaign

Rietpolis

Verzekeringen /
ActiveCampaign

Abloom Skincare

Health & Beauty /
ActiveCampaign